Tarinamme

METSÄOSAAMISTA KUOPION KYLJESTÄ

Metsätalousyrittäjäksi maailman turuilta monien vaiheiden kautta. Kiinnostus metsätalouteen kumpusi jo lapsuudessa ja viimein siihen alkoi löytyä mahdollisuus, kun asetuimme maaseudun rauhaan aivan Kuopion kupeeseen. Kouluttautuminen metsätalousyrittäjäksi olikin sitten kimmoke alkaa hyödyntää osaamistani.


Tarjoamme konsultointipalvelua metsäsi hoidon suunnittelussa pitkäjänteisesti ja kestävällä tavalla. 

Joko suoraan tai yhteistyöverkostomme kautta saat:

- metsänhoitosuunnitelman

- lannoituspalvelut

- palvelut puukauppaan

- PEFC-sertifionnin näkemyksen ajantasaisin tiedoin

- Myös metsäveroilmoituksen suunnittelu onnistuu kanssamme

- Erityisen tärkeän elinympäristön tunnistaminen ja lakikohteiden rahoitusmallit

Esimerkiksi perikunnat, etä metsänomistajat, luontoarvoihin sijoittajat, jne. kuuluvat asiakasryhmäämme, koska usein tällainen tilanne  voi tulla äkkiä tai alkuun pääseminen ja muuttuva lainsäädäntö aiheuttaa huolta. 

Perikunnat, suunnitellaan yhdessä metsätilan myynti tai jos (ja toivottavasti) löytyy tilalle jatkaja, mietitään porukalla kuinka päästä alkuun tässä uudessa tilanteessa.


Olemme sitoutumaton toimija ja teemme kanssasi avoimen suunnitelman kaikista työvaiheista. Näin toimien pyrimme aina saamaan maksimituoton omaisuudellesi vallitsevassa markkinatilanteessa.

Ota yhteyttä, niin mietitään yhdessä juuri teille räätälöity apu.--------------------------------------------------------

Luonnonhoitokortin suorittanut

  • hallitsee metsänhoidossa ja hakkuissa tarvittavat luonnonhoidon menetelmät
  • ymmärtää toimenpiteiden tarkoituksen
  • osaa soveltaa niitä työssään vaihtelevissa olosuhteissa.

Kun olet suorittanut luonnonhoitokortin osaamiskokeen, tiedät, miten luonnonhoidon voi ottaa huomioon metsänhoidossa ja hakkuissa sekä niiden suunnittelussa.